Skogsnytt

Skogsnytt, oktober 2016: Nye ressurser, aktiviteter og ordfrie bøker

Her er Skogsnytt fra Leseskogen: Nye ressurser på leseskogen.no: Plakat, aktiviteter og medaljer I anledning det nye skoleåret har vi lagt ut flere nye ressurser på leseskogen.no. Vi har laget en plakat til Leseskogen som forhåpentlig kan bidra til å konkretisere prosjektet i klasserommet og ser for oss at elevene kan fargelegge plakaten, at dere […]

Les mer

Velkommen til nytt år i Leseskogen!

Mange takk for din påmelding og velkommen inn i Leseskogen! Leseskogen er et leseprosjekt for elever på 1. og 2. trinn, og hensikten er å bidra til å utvikle leselyst og engasjement for lesing fra første lesestund.

Les mer

Hilsen fra Grinde skule

Kjære alle sammen i Leseskogen! 2. klasse her på Grinde skule i Tysvær, vil gjerne få takke alle dyrene i Leseskogen for den flotte bokpremien vi fikk i forbindelse med tegnekonkurransen til høytlesningshistorien. Det var en stor overraskelse for oss, da vi fikk 44 bøker i posten av dere. Vi er 27 elever i 2. […]

Les mer

Høytlesingshistorie og tegnekonkurranse

  I samarbeid med Forfatterutdanningen på Norsk Barnebokinstitutt vil vi hver fredag – fra og med 8. januar og frem til 19. februar – offentliggjøre et nytt avsnitt i en sammenhengende fortelling med dyrene i Leseskogen. Her kan du lese første kapittel.

Les mer

Fluer, høytlesing og julequiz

Røldal skule i Odda kommune satser på lesing, og 1. og 2. klasse er med på Leseskogen. I løpet av høsten har de gjennomført en rekke aktiviteter i forbindelse med lesingen, og de har fortalt oss hva de har gjort og sendt oss bilder og tips til inspirasjon.

Les mer

12 julehistorier

Julen er en høytid for gode historier. Her finner du Foreningen !les sine 12 tips til gode julehistorier:

Les mer