ChiroTilbake til Chiro bøker

Hilde Matre Larsen

ISBN 9788293335085 Figenschou Illustratør: Christian Mona

Bokmål Fortsettelsesbøker

Sjørøver-Jenny og de to brødrene Buse

Lagt inn av Vibeke | 1 i leselisten

«Glubb gurgle glubb. Jenny har blitt spylt ned i do. Nå fyker hun med hodet først gjennom kloakkrøret, fortere og fortere, nedover, nedover! Jenny holder pusten. Hvordan skal dette ende? Og HVOR skal dette ende? For hvor slutter kloakkrørene? Blir hun skutt ut i sjøen? Hva skal hun gjøre da? Hun har jo ikke lært seg å svømme!»

Morsom

Erdal Barneskole

morsom rar

Jenny kler seg ut som et jordbær, hun går forbi barnehagen sin. De vinker til henne. En gutt på skolen er slem. Han sier hun er stygg. Da hun går på do, møter hun på noen slemme jenter. De spyler henne ned i doen. Nå hun kommer ut igjen oppdager hun at hun har kommet til huset til en bankraner…….

Sanne skole

morsom spennende skummel overraskende, rar lærerik

Boka handler om en vanlig jente som ble sjørøver. Vi synes boka var fin fordi det var så mange rare og morsomme ord. Den var også skummel, spennende og rar. Vi vil anbefale å lese denne boka

Drengsrud skole

morsom spennende overraskende, rar lærerik

Vi i 1A synes boken var morsom og spennende. Den handlet om Jenny som ble skylt ned i toalettet på skolen og havnet i havet. Der møtte hun Per- Konrad og Per- Åge, og de sa og gjorde mye rart sammen. Til slutt kom hun tilbake til klassen sin og alle ble glade. Dette er den beste boken vi har lest til nå!

Gulskogen skole

morsom spennende lærerik overraskende, rar

Jenny blir kastet i do av de jålete jentene. Hun møter to busemenn som er dumme og slemme.
Jenny føler seg liten, men plutselig føler hun seg stor. Hvorfor det?
Ingen skal lenger få kalle Jenny for jordbær-Jenny.
Vi syns boka er morsom, litt ekkel og veldig "Per-Pierrete".