GuloTilbake til Gulo bøker

Sverre Henmo

ISBN 9788205403154 Gyldendal Illustratør: Øyvind Torseter

Ha deg vekk!

Lagt inn av Marie | 41 i leselisten

Før ble Jon hentet når skolen var slutt. Nå skal han gå alene hjem. Jon gruer seg. Han går den lange veien. På stien møter han noen. HA DEG VEKK! er det en som roper. HER BOR JEG!

Drama Erting Morsom

Løren skole

morsom

den hagler om at en gutt må gå hjem alene

Fagerholt skole

spennende morsom skummel

Boka handler om Jon som er redd for å gå alene hjem fra skolen. boka var morsom og spennende. Tommel opp!

Nøkleby skole

Den handler om at Jon må gå alene hjem fra skolen. På veien møter han en gutt som roper: Ha deg vekk! Da begynner Jon å gå en annen vei, men gutten finner omveien Jon har tatt. Da sier Jon: Ha deg vekk! Til slutt blir de venner. Vi i 1A synes det er fint at historien endte godt. Hilsen 1A, Nøkleby skole

Straumen skole

Denne boka handler om skoleveien. Jon gruer seg for han skal gå hjem alene. Tommel opp for denne boka.

Kjelsås skole

"Ha deg vekk" handler om en gutt som heter Jon. Han gruer seg til å gå alene hjem fra skolen, så mye at han ikke orker å spise. Jon skulle ønske han hadde noen å ta følge med. En dag møter han en gutt på veien..

Klasse 2c på Kjelsås skole gir boken terningkast 5 og syns boka var morsom, tommelomsk spennende, litt skummel og kokos-kul.

Dokka barneskole

Jon går på skolen og gruer seg til å gå hjem alene. I skogen møter han en gutt som skriker "ha deg vekk. Her bor jeg". Jon blir redd og løper en omvei for å komme hjem.

Det var morsomt å lese boka. Boka var litt skummel. Det var fint at de to guttene ble venner på slutten.

Hilsen 2C.

Os skole

Jon må gå alene hjem fra skolen. Det synes han er skummelt, spesielt når han møter en gutt som roper: ha deg vekk! Boka var spennende og litt skummel.

Dokka barneskole

En gutt som er slem hindrer Jon å gå hjem fra skolen. Han roper: " ha deg vekk!", og da tør ikke Jon gå den vegen mer.

Boka er kul, spennende og bra å lytte til og se på. Vi lærte at det er lurt å tørre å skrike tilbake dersom noen skremmer oss.
Hilsen 2 B

Mausund barne- og ungdomsskole

Boka handler om Jon som går alene hjemme fra skolen. Han blir skremt av en gutt med rødt hår. Gutten sier: Ha deg vekk!

Boka er bra, fordi de ble venner.

Lone skule

Jon våknet. Gutten gruet seg til å gå alene hjem fra skolen. Han spiste ikke lunsjen. Han var redd for å gå hjem fra skolen. Når Jon kom frem møtte han en gutt som skrek. -Ha deg vekk! Her bor jeg! Etter noen dager våget Jon å skrike tilbake, da ble de to guttene venner. De tok følge hjem fra skolen. Snipp snapp snute, så var eventyret ute.