GuloTilbake til Gulo bøker

Roald Dahl

ISBN 9788205481152 Gyldendal Illustratør: Quentin Blake Oversetter: Tor Edvin Dahl

Bokmål Klassiker

Den fantastiske Mikkel Rev

Lagt inn av Marie | 2 i leselisten

Smarte herr Rev lurer ondskapsfulle bønder trill rundt. Straks det blir mørkt stikker herr Rev av gårde til de tre gårdene i dalen for å skaffe middag til familien sin. Men der gir de ikke fra seg noe frivillig! Hver kveld henter de hagla si og legger seg på lur, men forgjeves. Herr Rev redder seg alltid unna. Til slutt bestemmer de seg for å sulte revefamilien ut av hiet. Men de har ikke skjønt hvor utrolig fantastisk Mikkel Rev er, eller hvor langt han går for å redde familien sin …

Dyr Familie Morsom

Gamleveien skole

spennende morsom skummel overraskende, trist lærerik

Boka var spennende. Han med kulemagen og de andre skurkene prøver hele tiden å ta Mikkel Rev. Rev og de andre lager tunneler for å komme seg unna. Fru Rev ble veldig sliten etter hvert. De fant heldigvis mat tilslutt. Men vil skurkene klare å ta dem?

Ostereidet Barneskule

morsom spennende trist overraskende, rar

Den var spennande og gøy. Det var rart at reven kunne finne vegen fram til alle gårdane, når han var under bakken. Det var morsomt når bøndene vart så sinte når Mikkel Rev stjal mat frå dei. Me anbefaler alle å lese denne boka fordi den er så gøy.

Rjukan barneskole

Handler om tre bønder som har hver sin gård. De er ikke greie og vil ta Mikkel rev som stjeler maten deres.. Men, Mikkel Rev er lur……
Vi syns boka var spennende og morsom.
Rjukan barneskole, 2A.

Nøkleby skole

Vi har lest den veldig morsomme og spennende boken om den fantastiske Mikkel Rev. Det var veldig spennende å høre om hvordan revene måtte rømme fra de slemme Bean, Bunce og Boggis. Og det var veldig morsomt hvordan revene klarte å lure dem. Denne boken bør alle lese for den var veldig fin. Hilsen 1b, Nøkleby skole.