LynxTilbake til Lynx bøker

Stian Hole

ISBN 9788202259228 Cappelen Illustratør: Stian Hole

Bildebøker Bokmål

Garmanns sommer

Lagt inn av Marie | 2 i leselisten

Snart er sommeren slutt og i morgen skal Garmann begynne på skolen. Han gruer seg, og han prøver å finne ut om de voksne også gruer seg til noe. Ingen av tennene til Garmann er løse. Han har kjent etter hver eneste dag i hele sommer, og nå haster det. De gamle tantene er på besøk. De kommer med båten fra en annen by, en annen tid, en annen historie og det er høst i lufta. Garmann tenker og undrer seg over liv og død, nåtid og framtid. «Hva skal du bli når du blir stor?» hvisker tante Augusta til ham: «Sverdsluker», svarer Garmann.

 

Undervisningsopplegget til Garmanns sommer er laget av Kunst i skolen. Opplegget er i utgangspunktet laget til en vandreutstilling med Stian Holes originalillustrasjoner til boka, men kan også brukes i sammenheng med lesing av Garmanns sommer i klasserommet. Hos Kunst i skolen kan du bestille vandreutstillinger med undervisningsopplegg til skolen din. Les mer på www.kunstiskolen.no

Last ned undervisningsopplegg

Familie Morsom

Svortland skule

Garmann skal begynne på skulen, men gruar seg. Han har tre tanter som kjem på besøk kvar sommar. Det gjer dei sommaren før Garmann skal begynne på skulen òg. Det viser seg at tantene òg gruar seg til ting….

Horpestad skule

Boka handlar om Garmann som skal byrja på skulen. Han har sommerfuglar i magen og gruer seg til å byrja. han har heller ingen lause tenner endå.. Garmann har nokre gamle, tøffe tanter som kjem på besøk kvar sommar – det gjer dei denne sommaren og..

Vik-Bessaker skole

Garmann skal begynne på skolen. Han gruer seg. Han spør andre om de gruer seg til noe og får mange ulike svar.