UrsusTilbake til Ursus bøker

Unni Lindell

ISBN 9788203364969

Bokmål Lese selv

Kyssefabrikken

Lagt inn av Sigrun Feiring

Eno er mye større enn Ella som nå er blitt 8 nå.
Den nye nabogutten er veldig kul og pen, men Ella er litt redd ham, for sammen med to jenter og to gutter drar han hver ettermiddag til den nedlagte fabrikken etter skoletid. Hva gjør de der?
En dag følger Ella og vennene hennes etter dem dit, og da får de se det. Noen av de store guttene løper etter noen jenter, og fanger dem og kysser dem. Ella synes det er ganske spennende. Men så oppdager en av guttene dem, og Ella og vennene løper alt de kan.

En kveld Ella skal sove hos mormor tenker hun at vennene sikkert har dratt til kyssefabrikken uten henne. Hun sniker seg ut, men tar med seg farmors gamle mobil. Det blir farligere enn Ella hadde tenkt seg. Heldigvis kommer farmor …!

«Kyssefabrikken» handler om mer enn en avstandsforelskelse. Den handler om å kjenne sine egne grenser, og ikke minst om å ha respekt for andres. Når er det greit å kysse, og når er det ikke greit? Er det greit at noen filmer? «Du kjenner det i magen når noe ikke er greit,» sier farmor. Det er jammen bra at farmor dukker opp ved kyssefabrikken, og tar med seg både Ella og en av de andre jentene hjem.

Drama Familie Forelskelse hemmelighet Hverdagsdrama Redsel regler