UrsusTilbake til Ursus bøker

Disney

ISBN 9788242948786 Litor Oversetter: Bjørg Søland

Bokmål Klassiker

Lady og Landstrykeren

Lagt inn av Marie | 2 i leselisten

Til tross for deres ulike bakgrunn oppstår det romantikk når den litt rampete og hjemløse Landstrykeren møter den søte cocker spanielen Lady. Men mistenksomme nabohunder, slemme hundefangere og skinnhellige siamesiske katter gjør alle sitt beste for å legge hindringer i veien for dem.

Dyr Forelskelse Kjærlighet Romantisk Spennende Vennskap

Løpsmark skole

trist spennende morsom

Lady kjeder seg fordi Jim og Darling ikke vil leke med henne, og da blir Lady kjent med Landstrykeren. Han bor på gata. Senere rømmer Lady fra den sinte tante Sara, og da er det Landstrykeren som hjelper henne. Det blir en lykkelig slutt hvor Landstrykeren og Lady blir kjærester og vår valper. Begge får bo hos Jim og Darling.

Brundalen skole

Dette er en fortelling om to hunder som heter Lady og Landstrykeren. Lady er en pen frøken som bor i et stort hus sammen med Darling og Peremann, og etter hvert en baby. Landstrykeren derimot, har ikke noe hjem. Han bor på gata. En dag møtes de ved at Lady har rømt fra slemme tante Sara og mannen i dyrebutikken. Landstrykeren redder henny fra noen slemme hunder. Dette er det første møtet av mange for Lady og Landstrykeren. For å finne ut hva som skjer videre, må du lese boken.