AlcesTilbake til Alces bøker

Ida Jackson

ISBN 9788203262449

Bokmål Lese selv Lettlest

Lena blir storesøster

Lagt inn av Troels | 2 i leselisten

Mamma og Oddvar har en stor nyhet til Lena: Hun skal bli storesøster. Lena bestemmer seg for at hun skal få en liten søster, som skal hete Elsa. Men babyen som kommer ut, skal hete Sverre, og er helt annerledes enn Lena hadde tenkt seg.

Familie Foreldre Følelser Søsken

Lillemoen skole

Lena gleder seg egentlig til å bli storesøster, men det er helt til lillebror blir født. Lena ønsket seg jo en lillesøster. Han kan ikke være med å leke, dessuten er han ikke søt. Egentlig ble Lena bare trist fordi hun virkelig ønsket seg en lillesøster. Boka er bra, det var fine tegninger. Den var fin, fordi det gikk bra tilslutt. Den var fin fordi Lena fikk en lillebror. Boka var morsom, mamma'n sa morsomme ting. Flere kjente seg igjen i det å bli storesøster og storebror. Den passer spesielt godt for de som har småsøsken, eller skal få småsøsken, eller dem som liker å lese om det.

Løren skole

morsom

den handlerom at lena blir store søster henne sier til mamma at hen skal hete lile lena hun skal tegne et bilde av lile lena mens mamma er i sykehuset da var hene med pappa og sluten av historien var at alle sov hele fmilien

Erdal Barneskole

morsom rar

"Lena blir storesøster" handler om at en jente, Lena, skal bli storesøster. Lena lurer på hvordan babyen kommer ut av magen og spør moren om babyen komme ut av tissen. Ja sier moren. Når babyen endelig kome spurte Lena om babyen kunne hete Elsa, men det gikk jo ikke, for babyen var en gutt, og gutten skulle hete Sverre. Lena ville sove med moren og babyen om natten. Det fikk hun, og pappa måtte da sove i sengen til Lena. Den var alt for liten, så neste dag ville faren kjøpe ny seng til Lena. Boken var morsom og gøy, og litt rar.
2b Erdal Barneskole

Rommen

morsom overraskende,

Det var gøy å høre om lillebroren.
Lena ville ikke ha en lillebror, men en lillesøster.
Det var gøy at hun fikk en lillebror.