Sykdom

Vi er løver!

Lagt inn av Sigrun Feiring | 4 i leselisten

Lillebror og storebror skaper verdens beste fantasi. Sammen er de farlige løver på savannen. Da storebror blir syk, kan han bare brøle nokså svakt. Men løver lar seg ikke binde fast til slanger og drypp, de må opp og jakte. En dame med gåstol og en gubbeflodhest i sykehuspysj er blant byttene på sykehuset. Når […]

Les mer og kommenter

Lillebror og Knerten

Lagt inn av Gamleveien skole

Boka handler om Lillebror og hans spesielle kvist. Kvisten heter Knerten. Lillebror er så glad i Knerten at han til og med lager et hus til ham. En dag kom ei jente, som han kaller Prinsessen, som Lillebror hadde blitt kjent med. De jobbet videre med huset til Knerten. Lillebror og Knerten finner på mye […]

Les mer og kommenter

Skalla

Lagt inn av Gamleveien skole

Boka handler om Iben som kommer til sykehuset og treffer på den kjekke og snille Skalla-Malla. Sammen utforsker de både sykdom og sykehus. Mye spennende, og litt trist, skjer.

Les mer og kommenter

Hakk o ve

Lagt inn av Sigrun Feiring

Hakkespetten oppsøker doktoren når han får vondt i hodet av all hakkingen. Beskjeden fra doktoren er klar: det er ingen annen utvei enn å omskoleres. Men hva i all verden gjør en hakkespett når han ikke lenger kan hakke?

Les mer og kommenter

Sykehusmysteriet

Lagt inn av Vik-Bessaker skole | 1 i leselisten

Hva er det som skjer på Valleby sykehus? Smykker forsvinner sporløst mens pasientene gipses. Politimesteren kan ikke gjøre noe, for så lenge smykkene er borte, kan ingen arresteres. Kan det være en tyv blant de ansatte? Heldigvis klekker Lasse og Maja ut en smart plan!

Les mer og kommenter

Lone blir syk

Lagt inn av Marie

Lone er syk og ligger i sengen. Men Nynne vil ikke besøke henne, selv om hun er bestevenninnen hennes. Når Lone er syk, kan hun ikke gjøre noen ting. Hun må være inne hele tiden. Det har ikke Nynne noe lyst til. Nynne liker faktisk ikke at folk er syke. For kanskje dør de!

Les mer og kommenter